Meistä

Laaja toimialakokemus

Headsillä on erittäin laaja toimialakokemus pohjautuen työntekijöidemme työkokemukseen vähittäiskaupassa sekä niiden ERP-ratkaisujen, kassajärjestelmien, varastonhallinta -ja ketjunhallintaratkaisujen tuntemukseen. Siksi meillä on suuri etu verrattuna muihin toimijoihin markkinassa. Meidän ratkaisumme tärkein idea on toimia keskitettynä ratkaisuna, joka on aidosti reaaliajassa! Tällöin pääkonttorin toiminnot, hankinta ja ketjunhallinta saavat aivan uuden tarkoituksen kun koko myymäläverkosto toimii reaaliajassa.

Helposti järjestelmä

Toinen ratkaisumme keskeinen tavoite on radikaalisti vähentää infrastruktuurin, lisenssien ja ylläpidon kustannuksia asiakkaillemme. Keskitetty palvelin ja tietokanta pääkonttorilla palvelee reaaliajassa kaikkia ratkaisua käyttäviä työasemia ja kassapäätteitä ilman erillisiä myymäläpalvelimia. Lupaamme asiakkaillemme enemmän toiminnallisuuksia samalla vähentäen kustannuksia jotka aiheutuvat laitteista, tiedonsiirroista, ohjelmistopäivityksistä, palvelinhuolloista, asennuksista ja haastavista integraatioista eri järjestelmien välillä.

“Meillä oli visio luoda jotain täysin uutta ja markkinaa mullistavaa ja kun saimme siihen mahdollisuuden, tartuimme siihen heti. Headsillä on erittäin laaja toimialakokemus pohjautuen työntekijöidemme työkokemukseen vähittäiskaupassa ja niiden ERP-ratkaisujen, kassajärjestelmien, varastonhallinta -ja ketjunhallintaratkaisujen kanssa. Siksi meillä on suuri etu verrattuna muihin toimijoihin markkinassa. Meidän ratkaisumme tärkein idea on toimia keskitettynä ratkaisuna, joka on aidosti reaaliajassa!”

– Henrik Larsson, Toimitusjohtaja, Heads Svenska AB

Tule meille töihin

Visionäärejä, joilla on halu ratkaista vähittäinkaupan arjen haasteita. Asiantuntijoita, mutta huumorilla kuorrutettuna! Kuulostaako sinulta? Sitten sovit varmasti joukkoon!

Lisätieotja