Om oss

Mye bransjekunnskap

Heads har mye bransjekunnskap, da teamet tidligere har jobbet i butikkjeder eller med system for både ERP, lager, kasse og kjedestyring. Derfor har vi et stort fortrinn i forhold til andre leverandører på markedet. Vår ide og det vi har realisert er ett sentralt sanntidssystem som virkelig er sanntid. Sentralisert hovedkontorfunksjonalitet og kjedestyring får en helt annen betydning når vi alltid jobber med sanntidsdata fra alle butikker i kjeden.

Ett enklere system

Den andre målsettingen vi hadde var å redusere kostanden for infrastruktur, lisenser og vedlikehold/brukerstøtte for kundene våre. Det er en server og en database sentralt på hovedkontoret som støtter hele driften der arbeidsstasjoner og kasser er oppkoblet i sanntid. Vi vil ha mer funksjonalitet samtidig som vi minsket kostnader for hardware, filoverføringer, server og programvare vedlikehold, lettere installasjoner og unødige komplekse integrasjoner.

”Vi hadde en visjon om å skape noe helt nytt og revolusjonerende for markedet og vi grep muligheten straks vi så den. Heads har mye bransjekunnskap der teamet tidligere har jobbet i butikkjeder eller med system for både ERP, lager, kasse og kjedestyring. Derfor har vi et stort fortrinn i forhold til andre leverandører på markedet. Vår ide og det vi har realisert er ett sentralt sanntidssystem som virkelig er sanntid.”

– Henrik Larsson, VD, Heads Svenska AB

Jobbe hos oss

Fremtidstenkere med interesse for å løse problemer innenfor Retail. Profesjonell men samtidig ha godt humør! Kjenner du deg igjen? Da vil du passe fint inn hos oss på Heads!

Les mer